Produkt in de kijker: WandelWol

WandelWol

WandelWol is een antidruk-product dat wordt gebruikt om blaren en andere ongemakken tijdens het wandelen te voorkomen en te verlichten. Het is een 100% natuurlijk product dat voornamelijk bestaat uit schapenwol. Het wordt vaak gebruikt door wandelaars, sporters, shoppers en mensen die langdurig staan of lopen, zoals bijvoorbeeld in de zorgsector. Kortom, Wandelwol geeft u het gevoel te lopen op wolken.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van WandelWol:

  1. Natuurlijk materiaal: WandelWol is gemaakt van zuivere schapenwol, wat betekent dat het natuurlijk, zacht en ademend is.
  2. Voorkomt wrijving: Door WandelWol op drukpunten of plekken waar wrijving kan ontstaan te plaatsen, helpt het de wrijving te verminderen en zo het ontstaan van blaren te voorkomen.
  3. Absorbeert vocht: Schapenwol heeft van nature vochtabsorberende eigenschappen, waardoor het helpt om transpiratievocht af te voeren en de huid droog te houden.
  4. Verlicht pijn en ongemak: WandelWol kan ook worden gebruikt om bestaande blaren, eeltplekken, likdoorns en andere ongemakken te verlichten door een zachte beschermende laag te bieden.
  5. Hypoallergeen: Omdat het gemaakt is van natuurlijke schapenwol, is WandelWol over het algemeen hypoallergeen en geschikt voor de meeste mensen, zelfs met een gevoelige huid.
  6. Veelzijdigheid: Naast wandelen kan WandelWol ook worden gebruikt bij andere activiteiten waarbij wrijving en druk op de voeten een probleem kunnen vormen, zoals bijvoorbeeld bij het dragen van schoenen die niet goed passen.

WandelWol is verkrijgbaar bij uw gespecialiseerd voetverzorgster C-Kuur Pedicure die u met raad en daad zal bijstaan. Vraag er gerust naar.

* Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Anick Dupret

+32 491 24 21 54
ckuur@telenet.be​

Welkom

Geen angst meer om bij C-Kuur langs te komen In slechts 1 minuut en 30…

Read More
Scroll naar boven